Wednesday, August 3, 2011

ΧΑΜΕΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΔΙΠΛΟ...



Eintracht Frankfurt : FC St. Pauli 1:1 (0:1)

Eintracht Frankfurt : FC St. Pauli 1:1 (0:1)

Eintracht Frankfurt : FC St. Pauli 1:1 (0:1)


Μετά από ένα φορτωμένο  30 λεπτο, με την ομαδα να πιέζει κ τον Marius Ebbers να βρισκει απέναντι του τον φύλακα Thomas Kessler για την Αιντράχτ , την σεντρα παρε βάλε του Sebastian Schachten προς το κεφαλι του Bartels και την μπάλα να περνάει πάνω από το δοκάρι μας έπιασε η μουρμούρα η περυσινή των χαμένων ευκαιριών.
Στο άλλο άκρο της Φρανκφούρτης συνέχισαν να μας κοιτάνε μεχρι που ο Caio εκανε φοβερό πλασέ μετα απο κόρνερ κ απεκρουση της άμυνας μέσα στην περιοχή μας προς τη σωστή γωνία, αλλα ο τερματοφύλακας Philipp Tschauner τεντώθηκε στην κυριολεξία άψογα για να αποτρέψει την μπάλα να παει στα δύκτια.
Παγίδα οφσάιντ..
Ένα άλλο  ξόρκι ακολούθησε ο  Andre Schubert  που πόνταρε στο τεχνιτό οφσαιτ  της Φρανκφούρτης που ακολουθούσαν επι38 λεπτά. Μια σέντρα στο ύψος της περιοχης από τον Deniz Naki  αριστοτεχνικη κεφάλια πάσα από Ebbers στον Fabian Boll, ο οποίος μόλις κατάφερε να παραμείνει onside και να πέρναει την μπάλα πάνω απο τον τελευταίο αμυντικό στον μπάλα Bartels ο οποιος εκανε αυτο που έπρεπε απο την μικρη περιοχή.  gooooll 0-1
Meier σώζει την ημέρα
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομαδα έμεινε πισω δεν έπαιξε άσχημα αλλα ηρθε ενα λαθος διώξιμο του boll με τον Meier να καραδοκει κ με σουτ στην κίνηση να γράφει το τελικο 1-1.
 

Ο Κόσμος κέρδισε παλι την μαχη της εξέδρας απεναντι στους περιπου 15.000 της αιντραχτ.
Νεο ραντεβου Παρασκευη με ααχεν στις 19.00.


By saipouei

1 comment:

  1. To ωραίο είναι πως η ομάδα παίζει ποδόσφαιρο και το ηθικό με τους νέους παίκτες και προπονητή είναι πολύ υψηλό. Βέβαια το Σάββατο χάσαμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι καλό στο Κύπελλο με την Άιντραχτ Τρίερ χάνοντας στο 89' το παιχνίδι, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Εμάς μας ενδιαφέρει το πρωτάθλημα... VasPauli

    ReplyDelete