Thursday, August 11, 2011

Μετά την νίκη , φιλικό και μεταγραφές


Μετά την νίκη με Bochum  ακολουθεί φιλικό με την Werder σήμερα στης 19:00 ..

Από την οποία θα πάρουμε τον Kevin Schindler ( στην προνομιακη τιμη των 150 χιλ  ευρω )  , ύψος 1,91 , 23 χρονών  , σεντερ φορ . Αγωνιζόταν σε Rostock, Augsburg και Duisburg και τελευταία ήταν τραυματίας ...Επίσης το χτύπημα του Taki ( έχει να κανει με τένοντες ) είναι τελικά πιο σοβαρό από ότι φανηκε και μπορει να χρειαστεί επέμβαση .

Επόμενος αγώνας με Duisburg για την μοναξιά της κορυφής !

Καλοκαιρινή Ενημέρωση απο Knolle .

1 comment:

  1. Aκόμα μια μνημειώδης βραδιά για την Παουλάρα αφού κατάφερε να πάρει μια δύσκολη νίκη μέσα στην έδρα της Μπόχουμ με 1-2. Τα πρώτα λεπτά του αγώνα αποδείχθηκαν για άλλη μια φορά δηλητηριώδη αφού φάγαμε γκολ πάλι στο 7' (γκολάρα μάλιστα), αλλά καταφέραμε να ισοφαρίσουμε με Μπάρτελς μέχρι το ημίχρονο.
    Στο δεύτερο ημίχρονο οι αντίπαλοι πίεζαν συνεχώς για να βγούμε μπροστά με τον Κρούζε και να κάνουμε το 1-2. Τρίτη νίκη σε τέσσερις αγώνες και μια ισοπαλία τι μας κάνουν; ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ στη βαθμολογία με 10 βαθμούς.
    Το “Ανοφίσιαλ Στέκι στο Κουκάκι” αποδείχθηκε για άλλη μια φορά άξιο των προσδοκιών μας με τέσσερις οθόνες να παίζουν περιμετρικά το παιχνίδι πράγμα που σημαίνει πως τρως στραγάλι, πίνεις γουλιά μπύρα, μιλάς με το διπλανό σου και δεν χάνεις στιγμή από το παιχνίδι. Καμιά 10αριά μαζευτήκαμε πάλι, που κάναμε μιαν ωραία παρέα και κερκιδούλα στη μέση μιας άδειας Αθήνας.
    Χάιλαιτς της βραδιάς – πέρα από την επισκευή μιας κλασικής Βέσπας υπό το φως του ολόγιομου φεγγαριού – ο σχολιαστής του ConnX που έλεγε τα μισά ονόματα της Πάουλι λάθος. Μπαρτέλς, Κρούσε, Τακίιιι, Σάγκλικ, Σκάχτεν έχουν ξεκινήσει ήδη τις μηνύσεις για δυσφήμηση.
    Άντε στην υγιειά μας.

    VasPauli

    ReplyDelete