Tuesday, September 20, 2011

Επαγγελματικη νικη και κορυφη....




Στο Wildparkstadion  χτες βραδυ(Δευτερα) η ομαδα μας πανηγυρισε μαζι με τους πανω απο 2000 οπαδους της, την 6η φετινη νικη σε 8 ματς που την εφερε συγκατοικο της Greuther Fürth στην κορυφη της Zweiteliga.
Το Α ημιχρονο ηταν γεματο φασεις μπροστα κ στις δυο εστιες, αρχης γενομενης μολις στο 1ο λεπτο οπου ο μηρος (sic!) του Tschauner και το δοκαρι ειπαν οχι στο σουτ του Buckley. Στο 8ο λεπτο ηρθε η απαντηση με τον Schindler να αφηνει ολο τον καφενε με το gnvsto γκο....οχιιιιι ... στελνοντας τη μπαλα μολις αουτ σε τετ α τετ με τον Orlishausen....Στο 17 ομως ο Bruns με φαλτσαριστο αριστερο "απευθειας" φαουλ καρφωσε τη μπαλα στο παραθυρακι της Καρλσρουης και σηκωσε το Κουκακι κ τα περιχωρα στο ποδι.....Στο 23 νεα σπουδαια ευκαιρια με τον Βartels να επελαυνει στα δεξια της περιοχης αλλα να μιμειται τον Schindler σε φαση καρμπον με αυτην του 7ου λεπτου και να σημαδευει κ αυτος  διαγωνια αριστερα  αουτ...Η Καρλσρουη ειχε στο 30 με τον νεοεισελθων Lavric μια κεφαλια απο πολυ καλη θεση που ομως ηταν τραγικα για αυτον αστοχος και παραλιγο να κανει τη ζημια στο 37 οταν ο Rothenbach σε σεντρα που δεχθηκαμε απ τ αριστερα  με ατσαλο διωξιμο εστειλε τη μπαλα στο οριζοντιο δοκαρι.
Στο Β ημιχρονο μολις δεκαπεντε δευτερα μετα τη σεντρα ο Ebbers με πλασε στην κινηση μετα απο καθετη του Κruse εστειλε τη μπαλα στο δοκαρι κ επειτα στα διχτυα των αντιπαλων μας δινοντας αερα 2 τερματων στην Pauli κ ουσιαστικα σφραγισε το ματς.Απο κει κ υστερα ο ρυθμος αρχισε να πεφτει,χασαμε αλλη μια ευκαιρια με τον ιδιο παιχτη στο 59, η Καρλσρουη προσπαθησε να πιεσει αλλα η καλη βραδυα της ομαδας μας ηταν αρκετη για τη διατηρηση του σκορ.
Και μπορει αυτη τη φορα να μη τους ριξαμε μια "ξεγυρισμενη τεσσαρα" οπως ειπε κ ο (ενας απο μας???) Πετρος Πολυχρονιδης αλλα φυγαμε νικητες και μπορουμε ηδη απ το βραδυ της Παρασκευης να βαλουμε κ πλατη 3 βαθμων νικωντας την Αue στο παντα καυτο Μιλλερντορ......

Για το Ατεν Κλουμπ....Knolle απ τοn "non-established" καφενε.....

No comments:

Post a Comment