Wednesday, October 12, 2011

Latest news....

St.Pauli: Ο αμυντικός  παραγκωνίζεται...
Sobiech: αναπόφευκτο το χειρουργείο...
Ο Andre Schubert ήλπιζε να μπορέσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να καταφύγει πάλι στον Lasse Sobiech. Ο προπονητής της St.Pauli όμως πρέπει να μείνει για περισσότερο χωρίς τον αμυντικό. Ο παίχτης της εθνικής U-21, εξαιτίας του τραυματισμού του στον αστράγαλο  πρέπει να χειρουργηθεί, όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη από την ομάδα της 2.Liga.
Ο αμυντικός αποσύρθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου στο παιχνίδι με την Erzgebirge Aue  (2:3), αφού υπέστη μια εξωτερική ρήξη συνδέσμων στον αστράγαλο και τώρα δεν μπορεί να αποφύγει τη εγχείρηση. «Αυτό είναι πολύ λυπηρό. Άρχισε δυναμικά τη σεζόν και είχε καθιερωθεί στο κέντρο της άμυνας. Ελπίζω το συντομότερο δυνατό να είναι πάλι υγιής και σε φόρμα» δήλωσε ο Schubert.
Το "Kiezklub" είχε πάρει τον 20χρονο με μετεγγραφή από τη Borussia Dortmund. Από την αρχή  φάνηκε πως ο Sobiech ήταν αρκετά δυνατός παίχτης και μπήκε στην εθνική της U-21 του Rainer Adrion. Τότε όμως εξαιτίας ενός τραύματος αναγκάστηκε να μην παίξει στα δύο παιχνίδια για τα προκριματικά του ευρωπαικού πρωταθλήματος, με τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη (1:0) και με το San Marino (8:0). Για τη St.Pauli μέχρι τώρα ο Sobiech έχει ολοκληρώσει 9 παιχνίδια στη 2.Liga, και όντας 9 φορές στην αρχική ενδεκάδα, έχει πείσει για τις ικανότητες του.  (Μέση Βαθμολογία από το kicker: 3,0)

By Ioanna...

No comments:

Post a Comment